Andra Diaconescu

De fiecare data am avut parte de servicii ireproșabile în aceasta clinica. Mulțumesc dr. Călin Ioviță și întregii echipe pentru profesionalismul și atenția lor. Toate într-un decor de galerie de artă. Spor la treaba și la cât mai multe cazuri rezolvate cu succes 😉

Călin Pârjol

Dr. Călin Iovita pe lângă excelenta actului medical și metodele inovative pe care le aplica ASCULTA pacientul, comunică cu el și împreună găsesc cea mai buna soluție. Mult succes în continuare.

Ștefania Baban

Un medic rabdator, cu experienta si cu solutii pentru orice problema. Il recomand pentru promptitudine, profesionalism si atmosfera relaxata si deosebita.

Dr. Florin Drăgoi
Dental surgery

Un prieten bun si un profesionist desavarsit. Recomand cu toata increderea.
Zambetul si imaginea mea s-au schimbat in totalitate datorita lui.

Stalloni Tommy

The doctor is a genius! No pain, great communication, truly recommend!

Elene Berdea

Un specialist de nota 10! Profesionalism la cele mai înalte standarde!

Viorica Cristoțan

Cu aparatură și tehnologii de ultimă generatie, doctor, Ioviță Călin, asigură tratamente eficiente și minim invazive, fiind specializat în paradontologie și implantologie! Mulțumesc pentru cele cinci implanturi dentare, de care sunt încântată, pentru că am fost o persoană cu o frică imensă pentru dentist, dar teama a dispărut total în „Cabinetul tău magic”, ( Este ca în poveștile cu Zâna Măselută ). Mulțumesc! Acum, vin cu bucurie la ‘Cabinet”, fară emoții, fără frică! Doamne, cât e de bine!

Barbu Alina

Servicii de calitate,profesionalism si aparatura de ultima generatie.Cel mai mult imi place ca dr Iovita Calin lucreaza fara durere,eu avand o frica de o viata de dentist. Multumesc pentru un zambet minunat si incredere in mine. Recomand cu incredere!!!!

Balla Anna-Maria
In primul rand un OM nemaipomenit,si un DR exceptional !!!!merita toata stima !!!RECOMAND CU INCREDERE!!!

 

Zâmbet frumos și sănătos

… aceasta este mulțumirea pe care o vedem atunci când pacientul nostru ne oferă un zâmbet satisfăcător la finalul tratamentului.

Pentru noi contează foarte mult părerile și sugestiile pacienților noștri, ceea ce ne ajută în a ne îmbunătății permanent calitatea serviciilor.

Vă mulțumim pentru review-urile lăsate și așteptăm în continuare părerile voastre.

Program de lucru

Luni
9AM-9PM
Marți
9AM-9PM
Miercuri
9AM-9PM
Joi
8AM-9PM
Vineri
8AM-9PM
Sâmbătă
10AM-1PM
Duminică
Închis

Programări

+40 730 526 515 -> Recepție

+40 740 796 295 -> Dr. Ioviță Călin