Dr. Calin
Iovita

“Am creat acest loc din pasiune pentru estetica dentară și din dorința de a oferii servicii stomatologice premium de înaltă calitate.”

Mă puteți găsii oricând

Leadership

Dedicat pacienților

Tehnologie de ultima oră

https://iesthetic.ro/wp-content/uploads/2020/10/calinservicii.png

Povestea noastră începe cu mai bine de 10 ani în urmă. Cum toate lucrurile mari se fac pas cu pas, așa am început și noi făcând pași mici spre ceea ce am creat azi.

Cu mult optimism în față, pornind dintr-un cabinet mic, profesionalismul de care dădeam dovadă zi de zi, a făcut ca numărul pacienților noștri să devină mai mare. Asta a făcut ca încrederea în noi și în ceea ce putem realiza să devină pe zi ce trece mai mare. Pașii ne-au purtat permanent în cautarea imbunătățirii performanțelor deja existente și nu ne-am oprit la ceea ce știam deja. Am participat la cursuri de formare atribuite medicilor stomatologi efectuate în Romania dar și în Europa, am fost permanent deschiși în cunoașterea tehnologiei de ultimă oră și a tuturor instrumentelor apărute în dezvoltarea medicinii în stomatologie.

La acest punct ajunși, am pornit în căutarea unui spațiu care să însemne pentru noi ”acasă”. Așa am ajuns aici, în această clinică (acum), pe când era doar o casă veche, însă știam exact și parcă se potrivea cu visul nostru, fiecare cameră, fiecare hol și fiecare ușă. Nu am avut un plan ”B”, așa că planul inițial ne-a reușit cu fiecare detaliu. Spuneam mai devreme că ne căutam acel ”acasă” și totodată legând istoria clădirii mai veche de 100 de ani, primirea în clinica noastră este ca o întoarcere în timp prin ambianța și căldura care întâmpină în fiecare zi.

Cabinetele medicale însa nu pot fi legate de acele vremuri și le-am legat de prezent și de viitor. Cu aparatura necesară stomatologiei, însă aparatură de ultimă generație, oferim pacientului prin fiecare vizită la noi un plus în ceea ce înseamnă stomatologie de calitate premium.  Ce înseamnă pentru noi tehnologia în stomatologie de azi: amprentele dentare sunt efectuate prin scanarea dinților, lucrările dentare sunt realizate prin tehnica computerizată CAD-CAM într-un timp scurt în laboratorul nostru iar în aria de chirurgie, folosim metode de vindecare rapidă utilizând plasma și celulele stem ale pacientului ( PRF/PRI ).

Căutând, văzând și cunoscând toate noutățile, ambițiile de care dăm dovadă ne-au făcut să vrem și să reușim să aducem un plus clinicii dar mai ales pacienților noștri.

Program de lucru

Luni
9AM-9PM
Marți
9AM-9PM
Miercuri
9AM-9PM
Joi
8AM-9PM
Vineri
8AM-9PM
Sâmbătă
10AM-1PM
Duminică
Închis

Programări

+40 730 526 515 -> Recepție

+40 740 796 295 -> Dr. Ioviță Călin

Andra Diaconescu

De fiecare data am avut parte de servicii ireproșabile în aceasta clinica. Mulțumesc dr. Călin Ioviță și întregii echipe pentru profesionalismul și atenția lor. Toate într-un decor de galerie de artă. Spor la treaba și la cât mai multe cazuri rezolvate cu succes 😉

Călin Pârjol

Dr. Călin Iovita pe lângă excelenta actului medical și metodele inovative pe care le aplica ASCULTA pacientul, comunică cu el și împreună găsesc cea mai buna soluție. Mult succes în continuare.

Ștefania Baban

Un medic rabdator, cu experienta si cu solutii pentru orice problema. Il recomand pentru promptitudine, profesionalism si atmosfera relaxata si deosebita.

Dr. Florin Drăgoi
Dental surgery

Un prieten bun si un profesionist desavarsit. Recomand cu toata increderea.
Zambetul si imaginea mea s-au schimbat in totalitate datorita lui.

Stalloni Tommy

The doctor is a genius! No pain, great communication, truly recommend!

Elene Berdea

Un specialist de nota 10! Profesionalism la cele mai înalte standarde!